CRM

Много маркетолози определят e-mail маркетинга като един от най-ефективните инструменти за увеличаване на популярност или продажби на различни стоки и услуги. Чрез този тип маркетинг Вие имате възможност за директен контакт с вашите настоящи или бъдещи клиенти, които имат интерес към предлаганите от Вас продукти. Получавате и много добра обратна връзка на интереси или отзиви.

От друга страна, много компании правят грешка, като използват този инструмент за разпращане на непоискани търговски съобщения (SPAM), което в повечето случаи по-скоро вреди на бизнеса, от колкото да донесе полза. Почти всеки от нас е ставал „жертва” на такъв тип, криво разбран маркетинг и често първата реакция към e-mail маркетинга е предизвикана от негативна асоциация.

e-M е изключително мощен инструмент за реализация на успешни и високо ефективни маркетингови кампании, отговарящ на всички правила за изпращане на множество съобщения. е-М е CRM, чрез който имате възможност освен да изпратите коректно имейл към Вашите клиенти и контрагенти, да търсите и набирате нови абонати за Вашите информационни емисии.

Съществуват различни системи предоставящи възможност чрез тях да изпратите съобщение до Ваш списък с предварително определени получатели. При този тип услуги обаче, списъкът с Вашите клиенти става достъпен и за системата, чрез която го изпращате. Нали не бихте доверили списък на клиенти или доставчици на някой непознат? е-М е позиционирана на Ваш собствен сървърен ресурс, до който достъп имате само Вие или оторизирано от Вас лице и никой друг не може да се възползва от тази ценна за всяка компания информация.

е-М разполага с мощен текстови редактор, за да създавате красиви и информативни съобщения. Редакторът има всички необходими функции за редактиране и форматиране на текст, възможност да добавите директно в писмото изображение и дори видео файл. За разлика от много други системи, e-М има възможност за изпращане и на прикачени файлове към писмото. По този начин Вие директно можете да изпратите ценови листи, или допълнителен каталог към Вашето съобщение.

За да използвате е-M не са необходими бази данни и сложна администрация. Интерфейсът на е-М е изключително семпъл, без сложна функционалност, за които е необходимо допълнително обучение. е-М има минимални технически изисквания – Apache сървър и PHP 5.3 или по висока версия. А след това просто добавяте списък с получатели, създавате съобщение и натискате бутона „Изпрати”. За всичко останало ще се погрижи Вашия е-М.

Почти всички хостинг компании имат различни ограничения за броя на изпратените съобщения за даден период. Тази подробност, често остава незабелязана от маректинг отделите и голяма част от писмата които смятате че сте изпратили, не достигат до крайните си получатели. е-М е специално съобразен с това изискване и изпраща писмата Ви в рамките на определените лимити – лимит за един час и седмичен лимит. При достигане на съответния лимит, е-М спира временно изпращането и го подновява отново при налична квота от лимита, което Ви гарантира, че вашето съобщение ще достигне до всички получатели.

Днес може Вашият бизнес да е все още стартиращ и с по-малко клиенти до които лесно изпращате своите информации и от настолен компютър, но след месеци, постепенно ще постигнете желаното разрастване. Тогава ще е необходимо време за изпращането на по-голям брой имейли. е-М работи за Вас 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата и 365 дни в годината защото е SaaS базиран CRM. Не необходимо инсталиране на софтуер, закупуване на лицензи, не е необходимо да оставяте включен компютър в офиса и да се притеснявате, дали всичко с него е наред през нощта или през почивните дни. SaaS системите Ви дават достъп от всяко устройство с Интернет и обикновен браузър, дори и през мобилен телефон.

е-М Ви дава възможност да поддържате различни списъци – едни списък с клиенти, друг списък с доставчици или дистрибутори и т.н. Просто изберете списъка който Ви е необходим и изпратете съответното съобщение.

Колкото повече, толкова повече. Магическата кутия на е-М е страхотно допълнение, което Ви предоставя възможност да поставите във Вашият сайт поле за абониране. По този начин всеки посетител на сайта, или на електрония Ви магазин, ще има възможност да остави свой имейл адрес, на който да получи определена информация от Вас – новини за нови продукти или текущи промоции и т.н. Освен това Вие можете да направите неограничен брой кутии, като всяка от тях да се свързва с отделна база. Всяка кутия може да бъде настроена да изглежда точно така, както е необходимо за да се впише в дизайна на страницата , в която я поставяте.

Е, ако все пак, някой Ваш абонат е променил своето желание да получава известия от Вас, той може да натисне линка за отписване (ако прецените да включите тази опция към писмото) и повече няма да бъде безпокоен от Вас.

Ако вече имате изграден собствен IT ресурс Вие можете да закупите e-M от нас и да го използвате неограничено, а ако все още нямате собствен домейн или хостинг план, ние можем да Ви предложим различни пакетни решения съобразно Вашите нужди. Разгледайте предлаганите от нас услуги и ни пишете какво Ви е необходимо, от тук (линк към формата за обратна връзка – https://gms.bg/feedback.php )